Over TVM Belgium

Welke missie hebben jullie als bedrijf?

TVM, als dé gespecialiseerde verzekeraar voor transport en logistiek, wordt herkend en gewaardeerd als innovatieve partner. Onze klanten behoren tot de veiligste vervoerders van Europa. We willen veilig transport mogelijk maken door risico’s te onderkennen, te voorkomen en/of te verzekeren.

Waarom vonden jullie als bedrijf deze campagne zo belangrijk?

Het tekort aan vrachtwagenchauffeurs bereikt ons dagelijks in onze gesprekken met onze klanten-transportbedrijven. Ons steentje bijdragen om vrachtwagenchauffeurs in een positief daglicht te stellen en het chauffeurstekort te helpen opvullen vinden we niet meer dan logisch. TVM Belgium is trots aan deze campagne deel te nemen dat fiere chauffeurs met passie voor deze moeilijke stiel in beeld brengt.

Onze steun aan deze campagne komt vanuit onze motivatie voor het verhogen van de verkeersveiligheid in Benelux. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een gepassioneerde vrachtwagenchauffeur alert, gefocust en veilig rijdt en een voorbeeld kan zijn voor vele toekomstige collega-chauffeurs.

Wat maakt dat de campagne zo dicht bij jullie bedrijf aansluit?

We willen een betrokken partner zijn voor de sector van transport en logistiek en willen middelen inzetten om zowel het imago van de vrachtwagenchauffeur in een positief daglicht te stellen, als de verkeersveiligheid in het algemeen te verhogen. We zetten in op een actieve preventieservice voor onze klanten. Elk ongeval is er immers één te veel. Zo getuige ook onze jaarlijkse campagne Ridders van de Weg die chauffeurs in de bloemetjes zet die zonder schuldschade rijden.