Over Renault Trucks

Welke missie hebben jullie als bedrijf?

Renault Trucks is even fier als u op onze sector. We bieden u een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer.

Waarom vonden jullie als bedrijf deze campagne zo belangrijk?

Renault Trucks biedt de gebruikers van vrachtwagens de meest geschikte en productiefste middelen voor hun activiteit aan, tegen de meest voordelige exploitatiekost. Renault Trucks ondersteunt ze tegelijkertijd ook in de essentiële rol die ze spelen in de ontwikkeling van de moderne economie. Renault Trucks legt bij de ontwikkeling van haar producten de focus op brandstofbesparing – en daarbij CO2 uitstoot – en de ontwikkeling van alternatieve oplossingen dan diesel.

Wat maakt dat de campagne zo dicht bij jullie bedrijf aansluit?

Renault Trucks ontwikkelt en onderhoudt nauwe banden met haar klanten en hun chauffeurs om hun behoeften steeds beter te kennen en er op pertinente wijze aan te beantwoorden. Renault Trucks staat tot uw dienst vanaf het bedenken van de producten en diensten tot de dienst na verkoop. Net als haar robuuste en kwalitatief hoogstaande voertuigen, is Renault Trucks een betrouwbare partner. Renault Trucks hecht veel belang aan de veiligheid en het comfort van de vrachtwagenchauffeurs en steunt dan ook graag deze campagne om het imago van de vrachtwagenchauffeurs te verbeteren.