Over Suivo

We geloven dat technologie vandaag ongekende mogelijkheden biedt om mensen, voertuigen, materialen en locaties met elkaar te verbinden. Door deze connectie ontstaat een beter inzicht in wat er speelt op het terrein. Dankzij die inzichten zijn organisaties in staat om slimme beslissingen te nemen en hun workflows aanzienlijk te optimaliseren. Dit leidt tot minder stress bij de medewerkers en levert een bijdrage aan ondernemingen om kwalitatiever, efficiënter en veiliger te werken.

 

Waarom vonden jullie als bedrijf deze campagne zo belangrijk?

Suivo ontwikkelt oplossingen voor mobiele medewerkers, zoals oa. vrachtwagenchauffeurs. Tijdens onze activiteiten in de wereld van transport & logistiek hebben ook wij gemerkt dat er een tekort is aan vrachtwagenchauffeurs. Het doel van Love2Truck is om de waardering voor het beroep van vrachtwagenchauffeur te stimuleren. De chauffeurs en de sector mogen best eens in de spotlight staan. Dat is een initiatief dat Suivo met plezier steunt.

Suivo zet volop in op chauffeurs door oplossingen te ontwikkelen waardoor ze efficiënter kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal doorsturen van transportopdrachten. Daarnaast willen wij tegelijkertijd ook meedenken over duurzaamheid binnen de sector. Met toepassingen en modules zoals eco-driving trachten wij een steentje bij te dragen aan het beperken van de CO2-uitstoot, maar ook de chauffeurs te sensibiliseren over de impact van hun rijgedrag.

We geloven dat het beroep van vrachtwagenchauffeur door zulke ontwikkelingen aantrekkelijker en stressvrijer kan worden.

Wat maakt dat de campagne zo dicht bij jullie bedrijf aansluit?

Suivo slaat een brug tussen wat er op het terrein gebeurt en de interne wereld van transportbedrijven. Zo wil ook Love2truck verbinden door het verhaal van vrachtwagenchauffeurs naar buiten te brengen. We geloven dat er ontzettend veel gepassioneerde vrachtwagenchauffeurs zijn. Wij geven hen graag een stem door Love2truck te steunen. Mensen die zichtbaar, voelbaar en hoorbaar gepassioneerd zijn door hun vak, die vormen een inspiratie voor anderen. Wij hopen dat zij anderen warm maken om het beroep van vrachtwagenchauffeur te ontdekken!