Over Go4Logistics

Welke missie hebben jullie als bedrijf?

Als transportbedrijf met een hart in de haven zien wij als geen ander het groeiende belang van de verschillende vormen van transport. We geloven sterk in een totaaloplossing. Dankzij onze ruime ervaring in de sector ontwikkelen wij een innovatief totaalpakket voor transport- en logistieke bedrijven, Go4TMS.

Geïnspireerd door de noden van ondernemers in deze sector werd Go4TMS ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV. Efficiëntie en snelheid in de transportplanning zijn codewoorden. We dekken met Go4TMS de verschillende transportmodi.

Waarom vonden jullie als bedrijf deze campagne zo belangrijk?

Aangezien Go4Logistics met Go4TMS een softwareoplossing biedt om transport en logistiek zo efficiënt mogelijk te plannen en beheren, voelen wij ons nauw betrokken in de sector. Daarnaast merken we dat alle transporteurs kreunen onder het probleem dat ze geen chauffeurs vinden. Met deze campagne willen we helpen om het beroep van vrachtwagenchauffeur aantrekkelijker te maken. Hier dragen wij graag ons steentje voor bij!

Wat maakt dat de campagne zo dicht bij jullie bedrijf aansluit?

Zeg nu zelf “Love 2 Truck” en “Transport Software met een hart in de haven” … dat is toch een perfecte match? Met onze passie, die je in onze tagline terugvindt, willen wij alle potentiële vrachtwagenchauffeurs warm maken. Ontdek het beroep, gooi je vooroordelen over boord en ga met passie en trots de baan op!