Over DKV

Welke missie hebben jullie als bedrijf?

Wij willen Europa´s Best-In-Class serviceprovider zijn voor het personenvervoer en goederentransport. Daarvoor bieden wij onze klanten innovatieve, duurzame en op hun behoeften afgestemde producten en dienstverleningen aan. In die ambitie willen we de verwachtingen van onze klanten en partners overtreffen.

Met passie werken wij als partners en op de lange termijn samen met onze klanten. Wij begrijpen de behoefte van onze klanten om zich op hun kernactiviteit te concentreren, en bieden daarvoor op maat gesneden, duurzame oplossingen aan.

Waarom vonden jullie als bedrijf deze campagne zo belangrijk?

The future is now: de toekomst is nu al begonnen. Nieuwe, digitale innovaties hebben een disruptieve werking op de transportsector. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er een schrijnend tekort is aan vrachtwagenchauffeurs en dat dit tekort een belangrijke rem op de groei van de Belgische wegtransportbedrijven is. Er is daarom nood aan een campagne die op zoek gaat naar warme, authentieke verhalen in de sector. In de eerste plaats om zo veel mogelijk gedreven chauffeurs te vinden maar ook om mensen, aan de hand van de vele positieve verhalen, enthousiast te maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur. De passie die je terugvindt in de campagne, dragen wij ook hoog in het vaandel, in alles wat we doen.

Wat maakt dat de campagne zo dicht bij jullie bedrijf aansluit?

Ondanks serieuze investeringen in IT, in onze organisatiestructuur- en cultuur en onze mensen en een visie over onze rol over 30 jaar, zijn we ons ervan bewust dat we onze strategie elk moment weer moeten kunnen aanpassen. Agile en flexibel blijven is van levensbelang. Om die reden blijven wij vasthouden aan vijf belangrijke business principes: compliance, continuïteit, kostenbeheersing, flexibiliteit en operational excellence. Bij alles wat wij doen, staat centraal dat wij een bijdrage willen leveren aan de continuïteit en de compliance van de operatie van onze klanten.

Om de continuïteit van de transportsector te verzekeren, is de campagne Love2Truck belangrijk. Dat we deze campagne samen met andere belangrijke business partners in de sector kunnen voeren, is cruciaal. We hopen dat we de komende maanden vele gepassioneerde chauffeurs zullen ontdekken en hen de aandacht geven die ze verdienen. Want ondanks de snel veranderende wereld waarin we vandaag opereren, zal de human ressource altijd een vitale factor blijven.