Robbin Houben

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek en wat vertel je aan je vrienden over je job?

Ik rij met zee containers ik rij met een combichassis het meeste rij ik met 20ft heel ad en toe 40ft ik rij veel Duitsland heel af en toe naar Luxemburg, Nederland, Frankrijk ik heb een heel goede en toffe baas

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme? Hoe komt het dat je graag vrachtwagenchauffeur bent én wilt blijven?

Ik ben er van kleins kind in gerold ik heb veel geleerd van mijn oom het was altijd een droom om met vrachtwagen te rijden

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Door zo vijlig mogelijk te rijde en goed in spiegels te kijken en zeker op lete wat de andere weggebruikers doen

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Door mijn colegas te helpen waar ik kan