Brian Anne

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek en wat vertel je aan je vrienden over je job?

Ja , tuurlijk dagelijks iets anders . Afwisselend werk ,….

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme? Hoe komt het dat je graag vrachtwagenchauffeur bent én wilt blijven?

Je bent wat vrij . Kan mee helpen om te plannen , zeer goeie werkgever dienen luisterde en meehelpt als mijn uren erop zitten

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

We krijgen een zeer veilige vrachtwagen van de werkgever al in de eerste plaats . Ook bij hem staat veiligheid op de eerste plaats. Een goede chauffeur moet dit achter zijn stuur zitten , ziet wat er voor hem gebeurd en naast hem .

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Mijn eerste ervaring heel wat tegenslagen gehad van kleine ongevalletjes . (Blikschades ) Mijn baas heeft me hierin altijd doen geloven en me erin gesteund dat het mij ging lukken.