Brian Anne

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek en wat vertel je aan je vrienden over je job?

Ja, tuurlijk! Dagelijks iets anders. Afwisselend werk ,….

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme? Hoe komt het dat je graag vrachtwagenchauffeur bent én wilt blijven?

Je bent wat vrij. Je kan meehelpen om te plannen. Zeer goeie werkgever die luistert en meehelpt als mijn uren erop zitten

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Om te beginnen, krijgen we een zeer veilige vrachtwagen van de werkgever. Ook bij hem staat veiligheid op de eerste plaats. Een goede chauffeur moet achter zijn stuur zitten, ziet wat er voor hem en naast hem gebeurt .

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Mijn eerste ervaringen gingen gepaard met heel wat tegenslagen (kleine ongevalletjes, blikschades). Mijn baas is altijd in me blijven geloven en heeft me gesteund. Hij zorgde ervoor dat het mij zou lukken.