Domien Vanstreels

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Het gaat voor mij verder als een passie, bij mij is het een levenswijze: Ik sta op met de vrachtwagen en ik ga slapen met de vrachtwagen..een kleine jongensdroom die voor mij werkelijkheid is geworden...Ik zie mij dit nog doen tot ik sterf want deze job is voor mij uitgekozen. ik ben heel trots dat ik mijn droom werkelijkheid heb laten worden....Mijn moto is "mijn werk is heilig maar spoed en haast doen we veilig".

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

De sociale contacten die ik dagelijks heb houdt mij gemotiveerd en een lekker kopje koffie 😉

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Mijn Werk is heilig maar spoed en haast doen we veilig !!! Gene stres en gene gsm achter het stuur !!!

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Heb een mooi bedrijfsfilmpje gemaakt op het werk ...kan alleen maar te zien zijn op FB.
Copyright beeld: Louis Nijs - 2018