Joren Clarysse

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

ik ben zeer trots chauffeur te zijn. dit was een kinderdroom en mijn grootste droom was nog zelfstandig chauffeur te worden dit is mij beiden gelukt. van daar de foto samen met mijn vader hij is geen trucker maar wel zeer trots hoe ik dit heb verwezenlijkt. daarom mocht hij zeker niet ontbreken op de eerste foto van mijn vrachtwagen.

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

liefde en passie voor het beroep hebben. kunnen omgaan met de klanten het uithang bord mogen zijn van de firma. elke dag is een nieuw avontuur.

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

rij nu 7 jaar en heb nog geen enkel ongeval gehad. leren uit de ervaringen van, oudere chauffeur hun tip zijn goud waard! ook rijden naar de vracht en ook het verkeer leren verder kijken dan de 4 wagens voor jou. anticiperen is een beetje het sleutel woord!

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Uniek, iedere dag is een beetje uniek. heb enkele jaren met zaaigraan gereden. de rit was eigenlijk geplant voor een vaste wagen maar ik was tot daar geraakt met mijn oplegger als ik bij de boer aan belde viel bij bijna om hoe ben jij hier geraakt? De vaste wagen heeft normaal een transpallet bij. Hoe gaan we dit lossen? Ik heb geen clark of zo. Dus van chauffeur naar lossen ;-) - Hebben we dan maar de 180 zakken graan met de hand gelost! De man was ongelofelijk tevreden. Ik dan maar het ganse baantje terug achteruit dat zelf de buren buiten kwamen kijken! Volgens mij heeft elke trucker zo verhalen...!