Gannert Borremans

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Ja zeer trots! De druk is bij ons iets minder hoog dan in andere bedrijven waardoor je met een stressvrij hoofd rustig en degelijk je job kan uitvoeren. Dat straalt over op klanten die overal zitten in belgie, nederland en noord frankrijk. Van de west vlaamse brouwer over het distributiecenter van een grote winkelketen tot een festival op het strand of een veldcross op de citadel van namen. Veel variatie dus.

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

Uitgeslapen zijn, in orde met je lading en rij en rust tijden, dagelijkse uitdagingen opzoeken want gaat niet bestaat niet 😅

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Aangepaste snelheid en ver vooruit kijken zijn gouden regels zo kan je gemakkelijker hoffelijk zijn en anticiperen op situatie.

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Die zijn er in overvloed maar nog niet zo lang geleden was bij een vaste klant de magazijnverantwoordelijk die de vrachtwagen laad en lost in het ziekenhuis beland door een epilepsieaanval. Uiteraard liep de boel daar veel stoever als anders. Omdat we een bewijs hebben voor de heftruck is het maar een kleintje om voor te stellen om zelf te laden en te lossen. Iedereen blij. De mensen van het bedrijf konden rustig verder doen met hun zaken en ik kon m'n vrachtwagen perfect laden volgens de normen. Want met een correct geladen voertuig rijdt je zoveel relaxter!