Ilka Robel

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Ik hou van de gracieuze beweging van trekker en oplegger, ik hou van het vrijheidsgevoel, ik geniet van het panorama in bepaalde streken. Ik ben trot eropom chauffeur te zijn en om een grote schakel te zijn in de economie Zolang we vrachten niet kunnen mailen zal het andere verkeer het wegdek met ons moeten blijven delen

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

Elke dag met plezier de camion instappen , eender welk situatie zich voordoet zoals file enz. met een glimlach achter het stuur zitten en de klant keer op keer content stellen met de juiste zorg voor alle soorten vrachten geeft me op einde van de rit een enorm voldaan gevoel

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Ik zelf sta heel hoog in voor mijn eigen veiligheid dus ook naar andere weggebruikers, ik ben meer de ja kom nog mee binnen type, maak me niet gemakkelijk kwaad in het verkeer hoe moeilijk het soms ook lijkt te zijn

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Toen ik de eerste weken naar het behalen van het rijbewijs het shoppingcenter ben moeten inrijden was voor mij een heel nauwe en rare ervaring maar ben eigenlijk snel tot de conclusie gekomen dat ik dat formidabel gepresteerd heb en is mijn passie in het besturen van Trekker en oplegger nog meer gestegen en ga ik geen uitdaging uit de weg