Wesley Vroman

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Altijd op weg, alle dagen zie je iets anders op de weg, de vrijheid.

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

Passie !! Je moet van de job houden want anders hou je het gewoon niet vol. Salonchauffeurs vallen rap door de mand en geven er na een paar jaar maximum al de brui aan omdat ze het niet aankunnen.

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Als chauffeur moet je alles gezien hebben en je klaarhouden om op iedere mogelijke situatie gepast te kunnen reageren. Rijd vlot maar zorg dat je geen wegcowboy bent !!

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Na 16 jaar op de weg zijn er meerdere gebeurtenissen die je bijblijven. Zowel mooie als minder mooie momenten. De collegialiteit , altijd nieuwe en mooie bestemmingen maar ook de mindere momenten zoals collega's verliezen in ongevallen, asociaal rijgedrag,enz....