Ismo Quintelier

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Op de baan zijn is uniek elke dag is het eens anders de vrijheid is plezant. Als je bijvoorbeeld naar een werf moet en het is daar wat smal enz. dan is het fijn om je te bewijzen dat je er geraakt. Iedere dag de afwisseling van baan is leuk

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

Iedere dag met een glimlach gaan werken heb je een tegenslag of doen de klanten wat moeilijk gewoon jezelf terug opwekken en blijven werken met een glimlach.

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Een ongelukje is heel snel gebeurt het zit hem in de kleinste hoeken. Heel goed uitkijken genoeg in de spiegels zien en geconcentreerd op de baan letten.

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Elke dag is een unieke dag elke dag maak je iets uniek mee als ik naar een werf moet en ik moet wat draaien en keren voor aan het asfaltmachine te geraken of aan de kraan dat blijven unieke ervaringen.