Danny Masschelin

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Ja ik ben na 28 op de baan te zijn ,nu mijn dochters ook de transport wereld ingestapt zijn weet ik zeker dat het in genen zit,mijn pa was namelijk ook chauffeur.Ik doe het nog altijd graag ,want geen enkele dag is dezelfde, ook door in een firma te rijden waar we bulk ,tank ,kipper en huifwagens hebben blijft het een uitdaging met zoveel afwisseling, en altijd alles tot een goed einde te brengen, "so far so good "is mijn spreuk die al op al mijn wagens stond waar ik mee reed ,s'avonds kan dat ik iedere keer zeggen als ik de handrem optrek.

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

Met hier en daar een babbeltje te slaan met de klanten, of met een collega, en een grap en een gril uithalen blijf je lachen.

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Door je je hoffelijk in het verkeer te gedragen en de agressievelingen de plaats te geven ,want hou niet van schade aan mijn vrachtwagen.

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Hoeveel anekdotes moet ik in vullen?