Daisy Coudeville

Daisy Coudeville

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek?

Ik ben uiteraard trots op mijn beroep! Het was niet zo evident om deze job te gaan doen. Mijn ouders waren er tegen hun enige dochter van 3 kinderen die dit beroep koos en dit al vanaf mijn 10de verjaardag. Ik ben volhard in de boosheid om mijn droomjob te gaan uitvoeren. Ondertussen ben ik al een kleine 10 jaar chauffeur en doe het nog even graag als de eerste dag. Het is een beroep waar het moment dat je een prachtig uitzicht hebt of een unieke zonsopgang of zonsondergang je de grootste stressmomenten van een dag direct vergeet. Dankzij deze job heb ik al veel mooie mensen leren kennen zelfs de liefde van mijn leven, chauffeur zijn wil niet zeggen dat het een eenzaam bestaan is. Het is een bestaan als zwerver iedere dag een ander avontuur.

Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme?

Ik heb geen geheim ingrediënt. Het is pure passie die altijd aanwezig is. Mijn truck is mijn leven!

Verkeersveiligheid vinden wij belangrijk. Hoe sta jij hier tegenover?

Ik probeer alles wettelijk te laten verlopen zowel verkeersregels als rij en rusttijden, mijn werk verrichten zoals het hoort! ik heb tevens geluk met het bedrijf waar ik werk dat veiligheid bovenaan de agenda staat. Veiligheid gaat ons allemaal aan.

Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee?

Als vrouw bij klanten komen die met Argusogen kijken of je even goed kan manoeuvreren als de mannelijke collega’s, en dan in 1 ruk kunnen parkeren zodat ze kunnen zien dat vrouwen ook kunnen rijden blijft mijn klassieker 😀

 

Steun Daisy